100 | HULPSTUKKEN SOLYDO EASYFIT WIT

PP binnenriolering: Solydo Easyfit

Solydo EasyFit, het PP binnenrioleringssysteem waar installatiegemak en duurzaamheid samenkomen. Het gebruiksvriendelijke push-fit systeem met gefixeerde 2K-ring maakt installatie van deze PP hulpstukken eenvoudig en tijdbesparend. De hulpstukken zijn zo ontworpen dat je in een handomdraai een compleet systeem realiseert. Zo vind je bijvoorbeeld handige gradenaanduiding op de hulpstukken en is er extra grip toegevoegd aan het slanke design. Installeer snel en eenvoudig een robuust en lekvrij systeem.

 

Gemakkelijk te installeren PP hulpstukken

De PP hulpstukken van Solydo EasyFit zijn uitermate geschikt voor snelle, efficiënte en betrouwbare installaties. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door het push-fit systeem, waarmee je veel tijd op locatie bespaart. Bovendien biedt dit systeem de flexibiliteit om na te stellen, waardoor faalkosten worden verminderd. Het systeem is geschikt voor installateurs met verschillende expertiseniveaus. De hulpstukken hebben een slank, gebruiksvriendelijk ontwerp, voorzien van grip-ribs en gradenaanduiding. Dit maakt ze gemakkelijk te hanteren en installeren, zelfs in moeilijk bereikbare ruimtes en onder omstandigheden waarin je handen nat zijn. 

 

Uitgebreid assortiment

In ons assortiment vind je een grote diversiteit aan hulpstukken in verschillende diameters: PP steekmoffen, PP overschuifmoffen, verdraaibare bochten, T-stukken en nog veel meer. De flexibiliteit wordt verder vergroot door de keuze tussen zwarte en witte buizen en hulpstukken zodat ook in het zicht de gewenste kleur geïnstalleerd kan worden.

Lees meer